Vrijblijvende intake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voor- en achternaam
Dit betreft een vrijblijvende intake. Een daadwerkelijke datum staat vast na goedkeuring van een eventuele offerte.
Welke branche zit uw bedrijf in?
Aantal: 4
Overleg over meer personen is mogelijk.
Eduction                                   Entertainment
Onze trainingselementen bevatten beide aspecten, maar bij het ene ligt de nadruk meer op educatie en bij de andere meer op entertainment. Graag willen wij samen met u het ideale programma samenstellen.
Welke 2 trainingselementen zou u willen doen?
Op de Home pagina staat wat uitleg over deze trainingselementen. Het element 'Uitdaging' is de afsluiting van de dag. Graag willen wij weten welke twee andere trainingselementen uw voorkeur hebben. In overleg met u zal uiteindelijk de definitieve keuze worden gemaakt.
Bij gedragsstijlen gaan we uit van de DISC methodiek. Optioneel kan een volledige individuele analyse worden gemaakt. Hiertoe zal dan vooraf een link met vragen worden toegestuurd. Het invullen hiervan duurt maximaal 15 minuten. Het resultaat is een volledig rapport inclusief aanbevelingen. Een volledige analyse kost €85 ex. btw per persoon. Kijk voor meer informatie op onze website op de pagina 'DISC'.
Het is mogelijk om een persoonlijke toelichting op het rapport te krijgen. Dit gebeurt niet tijdens de teamdag maar op een later tijdstip. De kosten hiervan zijn €85 ex. BTW en ex. reiskosten.
Een van onze 4 E's is energiek. Dit kan inhouden: een wandeling, iets bouwen, iets beklimmen, meerijden in legervoertuigen, etc. Zijn er personen die beperkingen hebben ten aanzien van het voorgenoemde waar we rekening mee moeten houden? Zo ja, hoeveel?
Selected Value: 0
De lunch bestaat uit: 3 luxe belegde mini-broodjes (gevarieerd aanbod van zachte broodjes) met oude kaas, serranoham en zalm. Het broodje kaas is standaard belegd met schijfjes tomaat en komkommer. Tomatensoep en een appel-peer sapje. Dit is een Social Juice afkomstig uit deze streek. Appels en bananen en koffie of thee. Een volledig veganistische variant is ook mogelijk. De lunch bestaat in dat geval uit vegan broodjes met vegan kaas, vegan paté en hummus rode biet.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen

© Past to Present