Praktische info

Praktische informatie

Tijdens een intake gesprek wordt alle relevante informatie gegeven. Onderstaand willen we echter al wat zaken toelichten. Ga op de tegel staan met de muis (of tik het aan op de tablet of telefoon) en u zult nadere informatie zien. 

De locatie

_____________

De locatie

Deelnemers verzamelen zich in het centrum van Groesbeek en worden met onze voertuigen naar diverse locaties gebracht. Op het einde van de dag brengen we hen weer terug naar het centrum.

Tijdstip

_____________

Tijdstip

We beginnen de dag rond 08.30 en eindigen rond 17.45. Het staat u dan vrij om nog een horeca gelegenheid te bezoeken in het mooie Groesbeek. Wij kunnen u hier eventuele tips over geven. 

Kleding

_____________

Kleding

Wij bieden een gevarieerd programma aan dat enerzijds denkwerk vraagt maar waarbij je anderzijds ook fysiek bezig bent. Draag makkelijk zittende kleding, wandelschoenen en pas je aan aan de weersomstandigheden. Het kan zijn dat u wat modderspetters op de kleding krijgt, houdt hier rekening mee.

Prijs

_____________

Prijs

De prijs hangt van een aantal factoren af. Onder andere het aantal deelnemers, maar ook welke keuzes u maakt in trainingselementen. Bij gedragsstijlen is optioneel een volledig DISC rapport per persoon mogelijk waarvoor wij een extra bedrag rekenen. Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek hier nader over en geven wij u een vrijblijvende offerte.

Aantal deelnemers

_____________

Aantal deelnemers

Ons programma is in principe ingericht op minimaal 4 en maximaal 11 personen. Voor grotere groepen kan overleg worden gevoerd. 

Eten en drinken

_____________

Eten en drinken

Wij bieden u een heerlijke lunch aan. Daarnaast wordt tussendoor voor hapjes en drankjes gezorgd. Mocht u na afloop van het programma willen dineren, dan maakt dat geen onderdeel van onze dag uit maar kunnen wij u wel tips geven.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen

© Past to Present